Peter Vandenbempt maakt Club-speler op pijnlijke manier af

Peter Vandenbempt maakt Club-speler op pijnlijke manier af
Woensdag 29 november 2017 - 09:45   I   door Redactie

Peter Vandenbempt liet op Radio 1 al horen geen fan te zijn van Ludovic Butelle. Dat herhaalt de radiocommentator nog eens in Sport/Voetbalmagazine.

"Het is, twee jonge doelmannen (Horvath en Hubert, red.), altijd een risico, het moment waarop de coach de nummer één opzijschuift voor de nummer twee want dan is er geen vangnet meer. Of toch? In Brugge heet het Ludovic Butelle, maar dat is er één met grote gaten, zo heeft vorig seizoen ons geleerd", aldus Vandenbempt.

"Het eerste halfjaar was Butelle in titelvorm, vorig seizoen was zo (middel)matig dat Preud’homme de Fransman – veel later dan iedereen binnen Club Brugge dat had gewild – finaal ook moest wisselen. Butelle is echt geen betere doelman dan Horvath of Hubert, hij heeft wel meer (zelf)vertrouwen en is minder schuldbewust dan zijn jonge concurrenten. Best mogelijk dat Butelle het probleem tijdelijk oplost, maar het is net zo goed een risicobelegging als gewoon doorgaan met Hubert of Horvath. Schade is er tenslotte nog niet geleden..."

Poll: Ben jij het eens met Vandenbempt over Butelle?

TAGS  I  Club Brugge  I   Butelle  I   Vandenbempt

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024

dinsdag 27 februari 2024

maandag 26 februari 2024