Origi heeft duidelijke boodschap voor Liverpool én Wolfsburg

Origi heeft duidelijke boodschap voor Liverpool én Wolfsburg
Vrijdag 01 december 2017 - 08:37   I  

Origi speelt momenteel bij het Duitse Wolsburg, maar is nog steeds eigendom van Liverpool. Wat de toekomst brengt weet voorlopig niemand, maar de Rode Duivel is alvast heel gelukkig in Duitsland.

Origi sluit dan ook niet uit dat hij Liverpool definitief zal verlaten voor Wolfsburg. Hij keert wel terug naar Liverpool op het einde van het seizoen, omdat hij een goede relatie heeft met de club en de bal eerder in hun kamp wil leggen.

"Na het einde van mijn uitleenbeurt keer ik terug naar Liverpool, omdat ik een goede band heb met de club en de fans. Nadien sluit ik wel niks uit, want in het voetbal weet je nooit. Nu speel ik hier graag en ik maak vorderingen. Ik heb echt een goede klik met de club hier", aldus Origi.

De Duitse competitie bevalt hem trouwens beter dan hij zelf had verwacht. "Ik hou van de ziel van de competitie. Voetbal is hier echt een levensstijl en ik hou wel van de fans en van de fantastische stadions. De competitie is ook zeer goed georganiseerd. Dat heeft mij echt verbaasd."

Poll: Voor welke club moet Origi kiezen?

TAGS  I  Origi  I   Wolfsburg  I   Liverpool

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024