Jankovic komt enorm verrassend uit de hoek na afgelasting

Jankovic komt enorm verrassend uit de hoek na afgelasting
Zondag 04 december 2016 - 20:14   I  

Na de afgelaste wedstrijd stond Standard-coach Jankovic de pers te woord. Hij reageerde toch ietwat verrassend op het voorval.

Jankovic toonde zich opvallend mild tegenover het gedrag van zijn eigen supporters. Hij stelde ook duidelijk dat hij dit als een overwinning ziet. "Voor mij als coach is dit een duidelijke 1-3-zege op het veld", reageerde hij achteraf. "Onze voorsprong was ook verdiend met kansen voor een vierde goal en misschien zelfs een vijfde. Dit is spijtig voor alles en iedereen en een moeilijk moment voor ons. Deze toestand? Ik heb geen idee over wat het reglement zegt, maar voor mij is dit een 1-3-resultaat. Ik ben namelijk een coach en geen advocaat. Voor mij is het een moeilijke kwestie want het is de eerste keer dat ik het meemaak. Ik ben hier in Charleroi om drie punten te pakken en heb een van de beste matchen van het seizoen gezien van mijn ploeg. Het is een spijtige zaak, maar alle andere dingen los van het sportieve moet je met andere mensen binnen de club bespreken." 

"Wat ik gezegd heb tegen die mensen is iets tussen mij en de fans. Het was een eerlijke reactie van mij. Daarna hebben onze fans zich goed gedragen en waren er geen problemen meer. Jammer dat bij de derde keer het probleem aan de andere kant lag. In z'n geheel is dit een spijtige zaak met het oog op het resultaat. Supporters zijn voor onze club heel belangrijk en dat geldt natuurlijk ook voor Charleroi. Een derby is ook altijd een derby. We moeten nu wachten en zien wat het resultaat wordt. We hebben vandaag een goeie match gespeeld, met controle en autoriteit. En we hebben gewonnen op het veld."

TAGS  I  Aleksandar Jankovic  I   Standard

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024