Vandenbempt maakt gastland Rusland met de grond gelijk: "Daar zijn bewijzen van"

Vandenbempt maakt gastland Rusland met de grond gelijk:
Vrijdag 01 december 2017 - 15:53   I  

Het WK gaat volgend jaar door in Rusland. Dat wist u wellicht al. Dat Rusland als gastland geen onbevlekte naam heeft is ook algemeen geweten. Vandenbempt is dan ook geen fan van Rusland als gastland.

Volgens Vandenbempt heeft Rusland het WK opgekocht. Volgens hem werden mensen van de FIFA omgekocht zodat het WK zou kunnen doorgaan in Rusland. Daar zijn volgens Vandenbempt ook bewijzen voor.

"Daar zijn bewijzen van.  Zeker als je weet dat 10 van de 24 leden van het Uitvoerend Comité, die gekozen hebben voor Qatar en Rusland, verdacht zijn van corruptie en ondertussen niet meer bij de FIFA zijn. Ik breng ook in herinnering dat ze het WK gekregen hebben ten koste van onder meer België en Engeland", aldus Vandenbempt.

Bovendien is er ook nog het dopingschandaal dat momenteel Rusland bedreigt. Ook in het voetbal zit er volgens Vandenbempt doping, maar voorlopig wordt dat niet verder onderzocht.

"De ene spreekt over 155 voetballers, de andere heeft het over 170 voetballers die worden verdacht. Die stalen liggen klaar om te worden onderzocht. Maar voorlopig gebeurt dat niet omdat voorrang wordt gegeven aan wintersportatleten."

Poll: Had u liever een ander gastland gezien?

TAGS  I  Rode Duivels  I   WK  I   Rusland  I   Vandenbempt

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024