Zo speelt ‘Rijkste Belg’ Alexandre Van Damme toch belangrijke rol in overnamedossier Anderlecht

Zo speelt ‘Rijkste Belg’ Alexandre Van Damme toch belangrijke rol in overnamedossier Anderlecht
Zaterdag 02 december 2017 - 09:35   I  

De nakende verkoop van RSC Anderlecht is dezer dagen hét gespreksonderwerp in en rond het Constant Vanden Stockstadion. Verschillende partijen zijn geïnteresseerd om de Brusselse club over te nemen, maar op duidelijkheid is het nog wachten.

Een voetbalclub verkopen doet je niet in 1, 2, 3 en dat beseffen ze ook bij Anderlecht. Toch wil het paars-witte bestuur dat alles wat vooruit gaat. In een ideale wereld moet er voor 2018 begint duidelijkheid zijn.

Het Nieuwsblad weet dat Alexandre Van Damme, de sterke man bij AB Inbev en wellicht de rijkste Belg, een belangrijke rol kan en zal spelen in de verkoop van Anderlecht. Zelf wil de mediaschuwe Van Damme de club niet overnemen, maar het is goed mogelijk dat hij via een stroman toch zal toeslaan in het dossier.

Naast het duo Paul Gheysens-Wouter Vandenhaute, de rijke Rus Alisher Usmanov en Besix-baas Johan Beerlandt zou nu ook een familie die banden heeft met Van Damme in de running zijn om Anderlecht over te nemen. Duidelijkheid voor 31 december? Het blijft nog even afwachten.

Poll: Hoop jij dat Van Damme de club overneemt?

TAGS  I  Van Damme  I   Gheysens  I   Beerlandt  I   Usmanov  I   Anderlecht

vrijdag 2 juni 2023

donderdag 1 juni 2023

woensdag 31 mei 2023