Degryse vindt dat Anderlecht ref mee heeft: "Hij had rood moeten krijgen tegen Kortrijk"

Degryse vindt dat Anderlecht ref mee heeft:
Maandag 05 december 2016 - 07:13   I   door Redactie

Anderlecht won met 1-3 bij KV Kortrijk. Marc Degryse zag toch nog mankementen en vindt dat Anderlecht helemaal niet te klagen heeft over de ref.

"Anderlecht boekte een belangrijke overwinning", weet Degryse in Het Laatste Nieuws. Op dit moment is het belangrijkste dat ze weer met een beter gevoel aan de week kunnen beginnen na de bekeruitschakeling, die toch vooral te wijten was aan pech en individueel falen. De wedstrijd in Kortrijk toonde aan dat er niet nog meer reden tot ongerustheid is."

"Anderlecht kwam het veld op met het vertrouwen van 'we kunnen hier iets halen', maar het speelde niet als een geoliede machine. Boeckx zorgde wel voor rust met een gestopte penalty en een goeie redding, maar ik ben nog niet overtuigd dat dit iedere week zo zal zijn. Tegen een betere ploeg had Anderlecht ook gisteren in de problemen kunnen komen. Over de ref had het niet te klagen, want als Obradovic een tweede gele kaart krijgt, hebben ze niks te zeggen."

"Teodorczyk blijft wel elke ploeg pijn doen. Als de tegenstander niet alert is, profiteert hij. De overwinning bij een tegenstander die het Anderlecht traditioneel moeilijk maakt, was zeer welkom. Zondag zal tegen Club wel meer kwaliteit nodig zijn, maar alles is aanwezig om er een goeie werkweek van te maken richting topper."

TAGS  I  Anderlecht  I   Marc Degryse

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024