'Stuivenberg zaait tweedracht bij Racing Genk'

'Stuivenberg zaait tweedracht bij Racing Genk'
Maandag 04 december 2017 - 11:00   I  

De positie van Stuivenberg staat na het verlies tegen KV Mechelen weer ter discussie. Dat is overigens niet de eerste keer dit seizoen. Volgens Peter Vandenbempt is de bestuurskamer dan ook zeer verdeeld over hun coach.

Aan de ene kant heb je technisch directeur De Condé en CEO Patrick Janssens, die beiden nog achter hun coach staan. Zo vertelde De Condé na de wedstrijd dat de verantwoordelijkheid bij de spelers lag en ook Janssens vertellde dat de positie van Stuivenberg niet ter discussie staat.

Aan de andere kant heb je dan voorzitter Croonen, die toch niet meer overtuigd lijkt van de trainer. "Die zette na een nachtje slapen vooral zijn trainer in de wind. Door te zeggen dat er op weg naar huis in de auto met een paar mensen van het bestuur geëvalueerd werd en dat zo'n eerste helft natuurlijk niet helpt in de evaluatie." Dat weet Peter Vandenbempt.

Er zijn dus twee kampen in Racing Genk, de voor- en de tegenstanders van Stuivenberg. "CEO Patrick Janssens en De Condé zullen hun trainer - toch hun keuze - natuurlijk blijven verdedigen, maar het is duidelijk dat er daarboven al lang geen unanimiteit meer is over de coach", aldus Vandenbempt.

Vorige keer bleef Racing Genk kalm en haalde het een 6 op 6 tegen Anderlecht en Club Brugge. Of de Limburgers nu even koel blijven valt nog even af te wachten.

Poll: Moet Stuivenberg trainer blijven?

TAGS  I  Stuivenberg  I   RC Genk  I   Vandenbempt

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024

dinsdag 27 februari 2024

maandag 26 februari 2024