'Refaelov ruilt Club Brugge in januari in voor deze club'

'Refaelov ruilt Club Brugge in januari in voor deze club'
Maandag 04 december 2017 - 17:15   I  

Het huwelijk tussen Club Brugge en Lior Refaelov lijkt binnenkort op de klippen te lopen. De aanvallende middenvelder krijgt onder Ivan Leko nog nauwelijks speelminuten en afgelopen weekend maakte de Israëli zelfs geen deel uit van de Brugse wedstrijdselectie.

Refaelov zit bij Club Brugge op een dood spoor en een transfer lijkt de enige oplossing. Afgelopen zomer hield de speler zelf nog de boot af voor een terugkeer naar zijn vaderland. Na heel wat blessureleed wilde Rafa zich herpakken en nog eens écht vlammen in het blauw-zwarte shirt.

Liep dat eventjes anders, zeg... Leko geeft de voorkeur aan Hans Vanaken en lijkt niet in de 31-jarige Refaelov te geloven. In januari zal die dan ook niet meer twijfelen en eieren voor zijn geld kiezen.

Terug naar Israël?

Waarschijnlijk kiest Refaelov na de jaarwisseling voor een terugkeer naar Israël. Maccabi Tel Aviv hoopt nog steeds dat het met de aanvallende middenvelder aan de haal kan gaan en ligt zo ook in polepositie om de speler aan te trekken. Maar ook Refaelovs ex-club Maccabi Haifa komt straks mogelijk met een voorstel op de proppen.

Club Brugge zal Refaelov alleszins niets in de weg leggen. Door de staat van dienst van de Israëli - Refaelov speelt al sinds 2011 bij blauw-zwart en is er graag gezien - zal het bestuur niet moeilijk doen als er straks een ploeg komt aankloppen.

Poll: Zou Refaelov meer in actie moeten komen bij Club Brugge?

TAGS  I  Refaelov  I   Club Brugge  I   Maccabi Tel Aviv  I   Maccabi Haifa

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024