'Chelsea haalt 'Barça-koopje' binnen, maar dat maakt Messi erg kwaad'

'Chelsea haalt 'Barça-koopje' binnen, maar dat maakt Messi erg kwaad'
Maandag 04 december 2017 - 17:44   I  

Over iets minder dan een maand opent de transfermarkt opnieuw zijn deuren. Afgelopen zomer greep Antonio Conte nog naast enkele van zijn targets, maar in januari hoopt de trainer van Chelsea wél te krijgen wat hij vraagt.

Volgens Don Balon heeft Conte nu al aan het bestuur van Chelsea laten weten dat hij Sergi Roberto er koste wat het kost bij wil. De polyvalente middenvelder komt bij FC Barcelona lang niet altijd aan spelen toe en zou voor een bedrag van 40 miljoen euro kunnen worden opgepikt.

In het huidige voetbalwereldje is 40 miljoen een prikje voor een topclub als Chelsea en daarom zouden de Engelsen kort op de bal willen spelen. Barça zou overigens akkoord gaan met een vertrek van Roberto, waardoor alles snel in kannen en kruiken kan zijn.

Messi niet blij

Of zorgt niemand minder dan Lionel Messi er alsnog voor dat de transfer niet tot stand komt? Toen het nieuws dat Roberto in januari wellicht vertrekt hem ter ore kwam, zou Messi erg kwaad geworden zijn. De Argentijn gelooft nog steeds hard in de 25-jarige Roberto, maar het Barça-bestuur duidelijk niet meer. 

Poll: Wat moet Sergi Roberto doen?

TAGS  I  Roberto  I   Chelsea  I   Barcelona  I   Messi

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024