Peter Vandenbempt haalt zwaar uit: "Iedere voetballiefhebber is het kotsbeu"

Peter Vandenbempt haalt zwaar uit:
Maandag 05 december 2016 - 08:47   I   door Fabian Morren

De supportersrellen tussen Standard en Charleroi zorgen voor beroering. Ook Peter Vandenbempt is bijzonder ontgoocheld door de gebeurtenissen.

"Het is niet de eerste keer dat de Standard-fans dit doen en nu deden ook die van Charleroi het. Er zijn er enkelen die ervan genieten om de boel op stelten te zitten. Vandaag zitten zij waarschijnlijk nog te glunderen door wat ze gedaan hebben", aldus Vandenbempt op Radio 1. "Je kan anders toch niet verklaren waarom ze bij een voorsprong met projectielen gooien."

"De clubs zijn veel te laks en doen veel te weinig moeite om die enkelingen uit te sluiten. Ze zijn bang van die supporters. Ook de voetbalbond is veel te braaf. Als je die clubss boetes oplegt, wordt daar eens goed mee gelachen. Er moet krachtig opgetreden worden. Ik zou ook een oproep aan de clubs willen doen dat ze niet in beroep gaan tegen een strenge uitspraak van de KBVB, maar het gewoon aanvaarden. Dat zou een goed signaal zijn. Iedere voetballiefhebber is dit kotsbeu. Het voetbal wordt gegijzeld door enkele dwazen."

TAGS  I  Standard  I   Charleroi  I   Peter Vandenbempt

vrijdag 9 december 2022

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022