Daarom speelt Van Damme voor Antwerp en dus niet voor Standard (of voor deze Belgische topclub)

Daarom speelt Van Damme voor Antwerp en dus niet voor Standard (of voor deze Belgische topclub)
Maandag 04 december 2017 - 19:31   I  

Jelle Van Damme keerde gisteren met Antwerp terug naar het oude nest. Hij kreeg dan ook een warm onthaal in Sclessin, waar hij nog steeds graag gezien is.

Vandaag was Van Damme te gast in Vista! en daarin kwam hij nog even terug op zijn terugkeer naar de Belgische competitie. Van Damme zelf had graag teruggekeerd naar Standard. Na zijn eerste jaar bij LA Galaxy nam hij zelfs contact op met de club om zijn wens uit te drukken. Standard, waar Jankovic toen nog trainer was, ging daar echter niet op in.

"Jankovic wou mij toen en ik heb toen ook enkele keren meegetraind. Ik stond daar als voetballer ook voor open en heb toen de bal in hun kamp gelegd, maar daar is niks van gekomen", aldus Van Damme.

Nadien hebben ze met Pocognoli en Mpoku wel oud-spelers teruggehaald. Van Damme kreeg een verbeterd contract in LA en keerde later terug naar België via Antwerp. Al was ook AA Gent nog heel dicht bij een transfer.

"AA Gent was er heel dichtbij en ze wouden ook ver gaan voor mij. Maar ik keerde terug voor mijn kinderen en in dat verhaal paste Antwerp beter (afstand Gent-Hasselt was te groot). Ook de factor D'Onofrio speelde een belangrijke rol."

Poll: Maakte Van Damme met Antwerp de goede keuze?

TAGS  I  Van Damme  I   Antwerp  I   AA Gent  I   Standard

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024