Wordt dit de verrassende nieuwe trainer van RC Genk?

Wordt dit de verrassende nieuwe trainer van RC Genk?
Maandag 04 december 2017 - 21:22   I  

Bij Racing Genk staat Stuivenberg ter discussie. Na de 6/6 tegen Anderlecht en Club Brugge leek Racing Genk eindelijk vertrokken, maar nadien vielen de resultaten opnieuw tegen.

Voorlopig blijven technisch directeur Dimitri De Condé en CEO Patrick Janssens hun trainer nog steunen, maar de weerstand binnen de club zou groter worden. Ook sommige spelers zouden niet meer overtuigd zijn van Stuivenberg.

Als Racing Genk beslist om Stuivenberg te laten gaan hebben ze nu wel een interessante nieuwe piste die ze kunnen bewandelen. Niet iedereen kan uitpakken met een trainer die de Africa Cup won natuurlijk. Hugo Broos werd namelijk ontslagen als coach van Kameroen en is dus opnieuw vrij voor een nieuwe uitdaging.

Voor Broos zou het een terugkeer betekenen naar de Belgische competitie. Hij was eerder al aan de slag bij Racing Genk, tussen 2005 en 2008 en heeft maar liefst 98 wedstrijden op zijn teller staan als Genk-trainer.

Hugo Broos zelf heeft ook al gereageerd op het vervolg van zijn carrière. “Of ik mijn carrière als coach verderzet? Dat weet ik nog niet. Dat zal ik moeten bekijken. Ik heb daar de laatste maanden alvast nog niet over nagedacht.” Afwachten dus of we Broos (snel) opnieuw in België kunnen bewonderen.

Poll: Zou Broos een goede opvolger zijn?

TAGS  I  RC Genk  I   Stuivenberg  I   Broos

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024