"In Duitsland begrijpen ze nog altijd niet waarom Anderlecht voor Weiler koos"

Maandag 05 december 2016 - 11:38   I  

René Weiler zei het zelf al: de kritiek zal niet stoppen. Anderlecht werd weliswaar uitgeschakeld in de beker, maar doet het al een stuk beter in de competitie. Toch worden er nog steeds grote twijfels geuit over de Zwitser.

Komend weekend staat de topper tussen Anderlecht en Club Brugge op het programma. "Voor Anderlecht en vooral voor René Weiler wordt die wedstrijd een kantelmoment. De ideale wedstrijd om te zien waar zijn ploeg staat, want de problemen zijn nog niet allemaal weg natuurlijk", schrijft Geert Foutré in Sport/Voetbalmagazine. 

"In Duitsland begrijpen ze trouwens nog altijd niet waarom Anderlecht voor Weiler koos. Zo hoog lopen ze daar niet op met hem. Maar misschien heeft hij geleerd uit de voorbije crisismomenten? Winst tegen Club Brugge zou hem weer wat krediet verlenen en legt de strijd bovenaan weer helemaal open. Maar verlies duwt paars-wit terug in crisis en dan wordt het voor Weiler moeilijk om het seizoen uit te doen. Er hangt dus wel degelijk iets vast aan de topper zondag."

TAGS  I  Rene Weiler  I   Anderlecht

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024