Speelt Dimata vanaf januari bij deze Belgische topclub?

Speelt Dimata vanaf januari bij deze Belgische topclub?
Woensdag 06 december 2017 - 19:20   I  

Landry Dimata had zich ongetwijfeld meer voorgesteld bij zijn overstap naar VfL Wolfsburg. De beloftevolle aanvaller verscheen sinds het begin van het seizoen amper drie keer aan de start van een wedstrijd in de Bundesliga, en dat is weinig. Speelt hij na Nieuwjaar elders?

Het is niet uitgesloten dat Dimata na de jaarwisseling tijdelijk een stapje terugzet om weer wat vaker aan spelen toe te komen. Bij Wolfsburg is de concurrentie moordend: Dimata moet niet alleen opboksen tegen Mario Gomez, maar ook tegen Divock Origi.

Een tijdje geleden werd Dimata al eens in verband gebracht met Anderlecht, dat ook nu nog steeds op zoek is naar een nieuwe spits. Al behoort ook een uitleenbeurt aan AA Gent tot de mogelijkheden. Daar zou Dimata opnieuw kunnen samenwerken met Yves Vanderhaeghe, de trainer die hem vorig seizoen bij KV Oostende lanceerde.

Tot slot zal ook KV Oostende met heimwee terugdenken aan Dimata. Aan de Kust zou de spits in een vertrouwde omgeving vertrouwen kunnen opdoen, maar het lijkt weinig waarschijnlijk dat KVO straks voor de spits gaat.

Poll: Moet Dimata tijdelijk naar een Belgische (top)club?

TAGS  I  Dimata  I   Wolfsburg  I   Anderlecht  I   Club Brugge  I   Standard  I   RC Genk  I   KV Oostende  I   AA Gent

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024