Versterkt Belgische (top)club zich met deze overbodige speler van Feyenoord?

Versterkt Belgische (top)club zich met deze overbodige speler van Feyenoord?
Donderdag 07 december 2017 - 15:46   I  

De transferperiode is in zicht en achter de schermen maken heel wat Belgische clubs dan ook al werk van versterking. Ploegen uit de Jupiler Pro League die nog op zoek zijn naar een aanvaller, moet misschien maar eens bij de Nederlandse topclub Feyenoord gaan kijken.

Bij de regerende kampioen zit ene Michiel Kramer namelijk vaker dan hem lief is op de bank. De 29-jarige targetspits maakte in het seizoen 2015-2016 nog 14 doelpunten voor Feyenoord, maar sinds vorig jaar komt hij nog nauwelijks aan spelen toe.

Vorig seizoen stond Kramer één keer aan de aftrap in de Eredivisie, dit seizoen mocht hij tot dusver twee keer aan een wedstrijd beginnen. Het spreekt voor zich dat de Nederlander graag vaker aan spelen wil toekomen.  Een definitieve transfer of een uitleenbeurt zou de spits goed kunnen doen.

Belgische clubs als Anderlecht, Zulte Waregem, Lokeren, KV Mechelen en AA Gent zijn met het oog op het tweede deel van het seizoen op zoek naar (aanvallende) versterking. Wie weet past Kramer wel in het gezochte profiel van de ploegen.

Poll: Zou jij deze speler graag in België zien?

TAGS  I  Kramer  I   Feyenoord  I   AA Gent  I   Zulte Waregem  I   RC Genk  I   Lokeren  I   KV Mechelen  I   Anderlecht  I   Club Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024