'Thibaud Verlinden laat Engels avontuur achter zich en heeft nieuwe bestemming gevonden'

'Thibaud Verlinden laat Engels avontuur achter zich en heeft nieuwe bestemming gevonden'
Donderdag 07 december 2017 - 16:40   I  

Thibaud Verlinden, de zoon van Danny Verlinden, speelde zowel voor de jeugdploegen van Club Brugge als die van Standard. In 2015 verliet het talent België en trok hij naar Stoke, waar hij regelmatig met de eerste ploeg mocht meetrainen.

Speelminuten in de Premier League kreeg Verlinden echter niet en daarom was een uitleenbeurt ook de beste oplossing. Die oplossing zou hij nu gevonden kunnen hebben in Duitsland, waar daar mocht de jongen aanvaller testen.

Verlinden traint deze week mee met de Duitse tweedeklasser Sankt Pauli, dat net boven de degradatiezone bengelt. De ploeg van oud-bekende Waldemar Sobota van Club Brugge, kampt met heel wat blessures. Verlinden zou hier dus zijn gewenste speelminuten kunnen verzamelen.

Of Verlinden al dan niet uitgeleend wordt en of de transfer zal doorgaan, weten we voorlopig niet. Maar het lijkt er alvast op dat Verlinden het Engelse avontuur (tijdelijk) achter zich laat en actief op zoek gaat naar een nieuwe bestemming.

België of Nederland wordt het alvast niet. Dat liet vader Danny Verlinden enkele weken geleden nog optekenen. “De bedoeling is dat ze je hier in Engeland au sérieux nemen”, zei papa Dany Verlinden toen. “Maar de Engelsen nemen België en Nederland niet zo ernstig. In Nederland heb je drie goeie ploegen en de rest speelt onder elkaar. Zo bekijken ze dat."

Poll: Breekt Verlinden nog door in Engeland?

TAGS  I  Verlinden  I   Club Brugge  I   Standard  I   Sankt Pauli  I   Stoke

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024