Chelsea, met bleke Hazard, verrassend onderuit bij degradatiekandidaat

Zaterdag 09 december 2017 - 15:22   I

Chelsea heeft op het veld van West Ham United een blauwtje gelopen. De regerende kampioen kwam al snel op achterstand en was uiteindelijk niet bij machte om nog iets aan de 1-0-achterstand te veranderen.

Na amper zes minuten spelen keek Chelsea al tegen een achterstand aan. Arnautovic zette zich goed door in de grote rechthoek en krulde het leer buiten het bereik van Courtois tegen de touwen: 1-0.

Chelsea, en vooral Eden Hazard, kende een moeilijke wedstrijd. West Ham liet de ploeg van Antonio Conte niet in de match komen. En zelfs toen de bezoekers na rust bleven aandringen, hield West Ham de nul.

In de strijd om het behoud pakt de ploeg van David Moyes drie belangrijke punten. Chelsea liet dan weer na om zich naast Manchester United te hijsen.

Poll: Kan Chelsea nog kampioen worden?