'Celtic en Middlesbrough willen belangrijke speler van Anderlecht'

'Celtic en Middlesbrough willen belangrijke speler van Anderlecht'
Maandag 05 december 2016 - 19:00   I   door Fabian Morren

RSC Anderlecht is tijdens de zomertransferperiode enorm veranderd. Heel wat spelers werden gehaald, maar ook veel belangrijke pionnen besloten andere oorden op te zoeken. Denk maar aan Dennis Praet, Stefano Okaka, Matias Suarez en Steven Defour. Ook de volgende transferperiode belooft hectisch te worden.

Heel wat spelers van Anderlecht kunnen rekenen op interesse van buitenlandse topclubs. Sevilla, Manchester United, Real Madrid, Juventus, noem maar op... Allemaal werden ze in verband gebracht met voornamelijk Youri Tielemans en Leander Dendoncker.

Ook Teodorczyk is felbegeerd op de transfermarkt. Ook Celtic en Middlesbrough zouden trouwens een speler van Anderlecht nauwlettend in de gaten houden. Om wie het gaat, is niet duidelijk. Al lijkt de piste van Kara Mbodji'>Mbodji zeer realistisch te kunnen zijn. Afwachten welke naam weldra aan de Engelse clubs zal gekoppeld worden.

TAGS  I  Anderlecht  I   Nieuws  I   Geruchten  I   Kara  I   Mbodji  I   Celtic  I   Middlesbrough  I   Mbodj  I   Teodorczyk  I   Dendoncker  I   Tielemans

maandag 28 november 2022

zondag 27 november 2022

zaterdag 26 november 2022