Peter Vandenbempt keihard: "1-6 had ook gekund"

Peter Vandenbempt keihard:
Maandag 11 december 2017 - 09:00   I   door Redactie

Anderlecht ging thuis tegen Charleroi onderuit met 1-3. Peter Vandenbempt is niet mals voor paars-wit.

“Dit is een mokerslag voor Anderlecht", aldus Vandenbempt op Radio 1. "Het was een zeer onaangename verrassing voor Vanhaezebrouck. De vraag is wat de werkelijke waarde is van Anderlecht. Die van Celtic of die van gisteren tegen Charleroi."

"De lichtzinnige penalty en de rode kaart voor Deschacht was bepalend voor de match, maar Charleroi was ook gewoon beter. Anderlecht was los zand en er zat geen herkenbaar patroon in het elftal, wat normaal toch wel altijd het geval is voor de ploegen van Vanhaezebrouck."

"Voor een zeer goed elftal als Charleroi is het dan simpel om te controleren en dan kansen af te dwingen. Ze hadden er ook zes kunnen maken.”

“De kloof met Club Brugge is nu al tien punten. Dat is toch een groot probleem voor Anderlecht. Op dit moment spreekt alles in het voordeel van Club Brugge. Als je kijkt hoe sterk was tegen Lokeren in de eerste helft. Club heeft al bijna twee jaar thuis niet meer verloren."

"De ploeg loopt over van het vertrouwen en ze ruiken ook bloed. Anderlecht zal zeer tevreden zijn als het straks bij de winterstop altijd ‘maar’ tien punten achter staat op Club.”

Poll: Heeft Vandenbempt gelijk in zijn analyse over Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   Vandenbempt

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024

dinsdag 27 februari 2024

maandag 26 februari 2024