Vandenbempt geeft zijn mening over zoveelste blessure van Kompany

Vandenbempt geeft zijn mening over zoveelste blessure van Kompany
Donderdag 22 september 2016 - 23:09   I   door Fabian Morren

Gisteren viel Vincent Kompany opnieuw geblesseerd uit - nota bene bij zijn rentree. Sporza-analist Peter Vandenbempt geeft zijn kijk op de situatie.

"Dat was een catastrofe. Als er één moment is waarop hij echt helemaal zijn tijd heeft genomen om terug te keren, dan was het wel deze keer. Nog nooit was hij zo lang buiten strijd geweest", zei Vandenbempt bij De Afspraak. 

"En als je dan op het einde van deze wedstrijd weer geblesseerd naar binnen moet, zelfs al is het maar een kleinigheid en is hij na twee dagen al hersteld, is het toch een enorme klap. Als je nooit meer een wedstrijd kunt spelen zonder de vrees in het achterhoofd dat het zou kunnen fout gaan, lijkt mij dat mentaal zeer, zeer zwaar."

Volgens Vandenbempt ziet het er niet goed uit. "Men heeft geïnformeerd bij de entourage van de speler. En als het positief is, dan ontsnapt daar af en toe wel wat positiefs. Maar daar blijft het ook heel erg stil. Dat zou erop kunnen wijzen dat het toch ernstig is." 

"Kompany is bovendien een frequent gebruiker van sociale media. Hij praat ook veel met zijn supporters en ik zou durven zeggen dat als het maar een kleinigheid was, hij zijn supporters zou willen geruststellen."

vrijdag 9 december 2022

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022