Gent krijgt pak voor de broek en ligt zonder pardon uit de beker

Dinsdag 12 december 2017 - 21:52   I

Sinds de aanstelling van Yves Vanderhaeghe liep het erg vlot bij AA gent, maar dinsdag kregen de Buffalo's een enorme klap. Het werd in de beker van België uitgeschakeld door KV Kortrijk.

Het begon erg slecht voor Gent. Na 6 minuten kwam het op achterstand na een doelpunt van Rougeaux. De Oost-Vlamingen reageerden wel meteen en stonden een minuut later op 1-1 dankzij Sylla. Hij kopte een voorzet staalhard in doel.

Toch ging Gent voor de rust nog helemaal kopje onder. Eerst Ouali en vlak voor rust Ajagun (met een heerlijke pegel) brachten KVK op een 3-1-voorsprong. Na de pauze kregen de Buffalo's nog enkele kansen, maar scoren zat er niet meer in. Integendeel, Kortrijk maakte het een kwartier voor tijd af, Stojanovic zette de 4-1-eindstand op het bord. Gent is dus uitgeschakeld, Kortrijk mag naar de halve finale.

Poll: Heeft Gent u ontgoocheld?