Wordt één van deze Belgen de nieuwe trainer van Genk?

Wordt één van deze Belgen de nieuwe trainer van Genk?
Woensdag 13 december 2017 - 13:59   I  

Albert Stuivenberg is niet langer de trainer van KRC Genk. De Nederlander werd afgelopen weekend de laan uitgestuurd omwille van de aanhoudende slechte resultaten. Maar wie volgt Stuivenberg straks op in de Luminus Arena?

De voorbije dagen werden al heel wat trainers in verband gebracht met de vacante positie van T1 bij Genk. De ene piste is al wat concreter dan de andere.

Clement topkandidaat?

Zo werd Philippe Clement quasi onmiddellijk tot topfavoriet gebombardeerd. De ex-assistent van Michel Preud'homme doet het in zijn eerste jaar als hoofdcoach prima bij Waasland-Beveren, en dat is ook Genk niet ontgaan.

Verder werden ook Bernd Thijs (assistent bij Gent), Gert Verheyen (trainer bij de Belgische U19) en Besnik Hasi (vrij na mislukte avonturen bij Legia Warschau en Olympiakos) genoemd als potentiële nieuwe trainer.

Outsiders

En dan zijn er nog enkele coaches die een mogelijkheid zijn. Denk maar aan Yannick Ferrera (recent ontslagen bij KV Mechelen), Stijn Vreven (coach bij NAC) en Wesley Sonck (jeugdtrainer bij Genk). Stelt Genk binnenkort één van deze Belgen aan of verrast het bestuur met een buitenlander?

Poll: Zou Clement een goede coach zijn voor Genk?

TAGS  I  RC Genk  I   Sonck  I   Thijs  I   Ferrera  I   Vreven  I   Hasi  I   Clement  I   Waasland-Beveren  I   Verheyen

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024