'Transfer Ciman heeft zware gevolgen voor deze club (en Ciman zelf)'

'Transfer Ciman heeft zware gevolgen voor deze club (en Ciman zelf)'
Woensdag 13 december 2017 - 14:50   I  

Ciman verhuist van Montréal naar LA, maar de transfer heeft heel wat losgemaakt de fans. Die zijn niet te spreken over de deal.

Ciman werd namelijk geruild met Jukka Raitala en Raheem Edwards, twee draft-spelers. Montréal hoopt met het vertrek van Ciman zijn verdediging te versterken. Volgens een Canadese analist kan dat wel eens negatieve gevolgen hebben voor de club uit Canada.

"Ciman is niet geconsulteerd. In zijn contract stond geen clausule dat hij niet uitgeleend mag worden, dus heeft Montréal het recht om dit te doen. Maar het is misschien wel een gevaarlijk spel."

Ciman is momenteel echt niet te spreken over de transfer, maar daar kan in de toekomst misschien wel verandering in komen. LA heeft namelijk een veelbelovend project en zelfs Cristiano Ronaldo wordt genoemd bij de nieuwe club.

"In Los Angeles gaat veel geld rond. Hij komt in een nieuwe club terecht met ambitieuze eigenaren. Ciman zal misschien wel wat tijd nodig hebben om van deze schok te herstellen, maar misschien zal het allemaal beter meevallen dan hij verwacht", aldus Leduc volgens Sporza.

Poll: Had u Ciman liever terug in België gezien?

TAGS  I  Ciman  I   Montréal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024