Degryse maakt Club-speler volledig af: "Twee goede maanden in vier jaar"

Degryse maakt Club-speler volledig af:
Zaterdag 16 december 2017 - 12:08   I  

Morgen staat de kraker tussen Club Brugge en Anderlecht op het programma. Voor Anderlecht een loodzware wedstrijd, want paars-wit staat met de rug tegen de muur.

Een interessant duel zal zich afspelen op de flanken. Wie loopt achter wie? De Bock zal niet moeten lopen, want die is al een tijdje geen basisspeler meer. Tegen Eupen kreeg hij wel zijn kans, maar dat was geen succes.

In Het Laatste Nieuws namen Van der Elst, Broos en Degryse de flankspeler van Club eens onder de loep. De heren waren niet mals voor 'Bockie'.

"Al moet ik zeggen dat Decarli in Eupen niet werd geholpen door die jongen voor hem. Hugo, je moet eens met De Bock voor

Denswil na één mindere helft tegen Waregem uit de ploeg, waardoor Decarli in Eupen 'tegen zijn voet' moest spelen - die heeft al problemen met zijn goéie voet..."

Denswil stond al enkele weken zeer nonchalant te voetballen, hoor.

Broos: "Tut tut tut, iemand met de status van Denswil roep je in je bureau en je stelt hem voor zijn verantwoordelijkheid. Zulke spelers zet je niet naast de ploeg om je boodschap te brengen."

Degryse: "Ik vond het ook raar. Al moet ik zeggen dat Decarli in Eupen niet werd geholpen door die jongen voor hem. Hugo, je moet eens met De Bock voor je neus spelen... Als je spreekt van 'je kans grijpen', nou, dat heeft Bockie echt wel gedaan, hoor."

Broos leek het nog even op te nemen voor De Bock door te zeggen dat hij in het kampioenenjaar van Club wel goede Play-Offs speelde. Maar ook daar had Degryse een duidelijk antwoord op. "Dat is dan twee goede maanden in vier jaar. Sterk."

Poll: Is De Bock te zwak voor Club?

TAGS  I  Degryse  I   De Bock  I   Club Brugge  I   Anderlecht

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024