Broos reageert verrassend op terugkeer naar RC Genk

Broos reageert verrassend op terugkeer naar RC Genk
Zondag 17 december 2017 - 13:17   I  

Hugo Broos beleefde een prachtig avontuur in Kameroen, maar daar kwam onlangs een einde aan. Wat de toekomst brengt weet de trainer voorlopig niet.

In België heeft Broos als trainer geweldige dingen neergezet, onder andere in Genk. Nu de Limburgers een nieuwe club zoeken en Broos vrij is, ligt een terugkeer plots op tafel.

Broos zelf betwijfelt of Genk aan hem zal denken, maar hij ziet een terugkeer wel zitten. "Ik sta open voor alles. Het moet natuurlijk allemaal passen. Maar het is al zolang geleden dat ik nog in België heb gewerkt, ik weet niet waarom dat nu plots zou veranderen. Ik hoop het, maar ik denk het niet", aldus Broos.

Jarenlang stond Broos inderdaad niet op de radar van de Belgische clubs, maar nu hij opnieuw vrij is en hij succes boekte in Kameroen kan dat wel veranderen.

"Er zijn nog in het verleden ploegen geweest die een trainer zochten en er is nooit aan Hugo Broos gedacht. Ik denk ook niet dat dat nu zo zal zijn. Daar heb ik vrede mee genomen, al heb ik het er wel moeilijk mee gehad in het verleden. We zien wel wat er de volgende dagen en weken op mij afkomt", aldus Broos volgens Sporza.

Poll: Zou Broos een goede opvolger zijn?

TAGS  I  Broos  I   RC Genk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024