Ex-trainer maakt Vanhaezebrouck compleet af: "Nog erger dan Weiler"

Ex-trainer maakt Vanhaezebrouck compleet af:
Maandag 18 december 2017 - 17:20   I  

Vanhaezebrouck had zich zijn avontuur bij Anderlecht wellicht wat rooskleuriger ingebeeld. Telkens Anderlecht vertrokken lijkt krijgen ze een nieuwe tik. Deze keer was het uitgerekend Club Brugge dat Anderlecht een serieuze mep verkocht.

Hugo Broos is volgens RTBF bijzonder hard voor Anderlecht. Hij zag gisteren maar één ploeg op het veld. Van een paarse zijde was niet eens sprake. Volgens hem heeft Anderlecht goede spelers en namen, maar doet het daar te weinig mee.

"Er zijn grote namen en goede spelers, maar er staat geen ploeg op het veld. Het ontbreekt ook aan talent op bepaalde posities. Dan weet je dat er nog veel werk is op dit moment", aldus Broos.

Veel werk aan de winkel dus voor Vanhaezebrouck. Ook voor Hein is Broos scherp. Hij lijkt dus toch geen mirakels te kunnen verrichten. Nochtans was iedereen laaiend enthousiast over de nieuwe trainer, die Weiler moest vervangen. Toch doet hij niet beter, integendeel zelfs.

"Iedereen in België dacht dat er veel ging veranderen bij Anderlecht, maar zie nu. We zijn twee maand en half verder en het is nog erger geworden. Een trainer kan dus toch geen mirakels verrichten."

Poll: Had u meer verwacht van Vanhaezebrouck?

TAGS  I  Broos  I   Vanhaezebrouck  I   Weiler  I   Anderlecht

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024