Conflict in de maak: “Wij kunnen ook stadion bouwen voor Anderlecht"

Conflict in de maak: “Wij kunnen ook stadion bouwen voor Anderlecht
Donderdag 21 december 2017 - 09:46   I  

Nu het duidelijk is dat Marc Coucke de nieuwe eigenaar van Anderlecht wordt, is het uitkijken naar of en wanneer er een nieuw stadion komt voor paars-wit.

Ghelamco liet in een persbericht alvast weten dat het ernaar uitkijkt om het project rond het Eurostadion verder te zetten met Marc Coucke. Het wees de nieuwe eigenaar meteen fijntjes op zijn plichten.

Maar of Coucke effectief in zee zal gaan met Ghelamco – en dus met Paul Gheysens – is maar zeer de vraag. Zo zou het ook best kunnen dat Coucke een beroep doet op Bart Versluys. De bouwondernemer én persoonlijke vriend van Coucke nam ook reeds het stadion van KV Oostende onder handen.

"Ik zeg geen 'neen' tegen het bouwen van een stadion voor Anderlecht"

Versluys wordt ook genoemd als opvolger van Coucke bij Oostende, maar laat voorlopig niet in zijn kaarten kijken. “Of ik kandidaat-voorzitter van Oostende ben? Er is pas vrijdag een persconferentie, hé. En er moeten nog zaken besproken worden met Marc”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

“Jullie zullen wel zien. Ik zeg ook geen neen tegen het bouwen van een nieuw stadion voor Anderlecht. Wij kunnen ook een stadion voor Anderlecht bouwen”, benadrukt Versluys. “Elk uitdagend project spreekt onze bouwgroep aan en we hebben al wat ervaring op dat gebied.”

Poll: Moet Versluys een nieuw stadion bouwen voor Anderlecht?

TAGS  I  Versluys  I   Oostende  I   Anderlecht  I   Ghelamco  I   Coucke

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024