'Anderlecht haalt deze perfecte vervanger voor Onyekuru'

'Anderlecht haalt deze perfecte vervanger voor Onyekuru'
Zondag 24 december 2017 - 18:15   I  

Anderlecht zag deze week Onyekuru uitvallen met een zware blessure. Er zijn leukere manieren om het kerstfeest in te zetten.

Anderlecht zal in januari wellicht een flankspeler gaan halen. Wie de transfers zal regelen is voorlopig wel nog onduidelijk. Marc Coucke wordt het niet, want hij vertelde op zijn persconferentie nog dat hij de transfer van KV Oostende zal regelen.

Dat zou Coucke niet kunnen tegenhouden om Anderlecht te versterken. BIj KVO loopt namelijk de perfecte vervanger voor Onyekuru. Een speler die in het verleden al dicht bij een transfer stond, maar toen mocht hij niet weg.

Knowledge Musona is een kunstenaar en die zien ze graag aan het werk in het Astridpark. Daarenboven kan Musona ook op de flank uit de voeten én is hij tweevoetig. Dus dat betekent ook dat hij zowel links als rechts kan worden uitgespeeld. Polyvalentie waar Vanhaezebrouck dol op is.

In theorie zou de transfer perfect kunnen plaatsvinden, maar toch lijkt dat een onderneming die Coucke niet zal willen doen. Hij zou met die transfer de KVO-aanhang nog extra kwetsen en dat zal de ondernemer absoluut willen vermijden.

Poll: Zou Musona passen bij het huis?

TAGS  I  KV Oostende  I   Onyekuru  I   Anderlecht  I   Musona

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024