Ex-speler Club: "Al 5 jaar geen voetbal meer te zien bij Anderlecht"

Ex-speler Club:
Maandag 25 december 2017 - 11:49   I  

Het loopt dit seizoen niet bepaald lekker bij RSC Anderlecht. Ondanks de komst van Hein Vanhaezebrouck wisselt paars-wit goede met minder goede prestaties af. Sommigen hebben ondertussen heimwee naar het 'echte Anderlecht'...

Zo is Nordin Jbari, ex-speler van Club Brugge én Anderlecht en tegenwoordig analist, geen fan van het huidige Anderlecht. “Bij Anderlecht is er ondertussen al vijf jaar geen voetbal meer te zien”, toont Jbari zich keihard in een gesprek met RTBF.

“Ik hou van Vanhaezebrouck zijn filosofie, maar een trainer moet begrijpen dat als hij het roer ergens overneemt, hij niet altijd de juiste spelers heeft om zijn favoriete systeem te spelen.”

Past Appiah niet in systeem Vanhaezebrouck?

“Als je met drie verdedigers speelt, dan kan je op de rechterflank onmogelijk voor Appiah kiezen", gaat Jbari verder. "Die jongen kan geen voorzet trappen, want in offensief opzicht is hij niets waard.”

Om te besluiten heeft Vanhaezebrouck nog een goede raad voor Vanhaezebrouck in petto. “Ik was kritisch toen Weiler het nog voor het zeggen had, maar ik heb er geen probleem mee om kritisch te zijn nu Vanhaezebrouck het voor het zeggen heeft."

"Zonder aanvaller spelen werkte misschien wel op het veld Celtic, maar in de Belgische competitie moet je als Anderlecht zijnde je tegenstander kunnen domineren."

Poll: Heeft Jbari gelijk?

TAGS  I  Jbari  I   Anderlecht  I   Club Brugge  I   Appiah  I   Vanhaezebrouck  I   Weiler

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024