PL-ster in lastig parket: "Hij bedroog model met alleenstaande moeder"

PL-ster in lastig parket:
Zondag 31 december 2017 - 09:36   I  

Er wordt weleens beweerd dat voetballers een rijkelijk gevuld leven hebben vol geld en seks. Als we het verhaal van The Sun mogen geloven klopt dat toch voor sommigen van hen.

Zo zou United-speler Jesse Lingard zijn prachtige vriendin, Jena Frume, bedrogen hebben met een 32-jarige alleenstaande moeder. Hij zou de dame hebben uitgenodigd bij hem thuis en vervolgens seks gehad hebben met haar. Drie keer zelfs. Eén keer in de jacuzzi, één keer voor het slapengaan en één keer 's ochtends. Daarna zou hij een vriend gevraagd hebben om haar naar het station te brengen om daarna niets meer van hem te laten horen.

Dat is toch het verhaal dat de 32-jarige Leonie Borek aan The Sun vertelde. Borek is zelf een harde fan van Manchester United en had niet gedacht dat Lingard haar na het avontuurtje gewoon zou afschepen. Hij gaf wel nog een oud paar voetbalschoenen cadeau, de gentleman. 

In nauwe schoentjes komt de speler van Manchester United nu wel natuurlijk, al is het maar de vraag of het verhaal van Borek ook waar is. Lingard is namelijk samen met de beeldschone Jena Frume en de twee zijn regelmatig samen te zien. Nog steeds trouwens.

Poll: Gelooft u het verhaal van Borek?

TAGS  I  Lingard  I   Manchester United  I   Frume  I   Borek

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024