Manchester City laat nog eens punten liggen

Zondag 31 december 2017 - 14:59   I   door Redactie

Manchester City heeft zijn eerste competitienederlaag nipt kunnen vermijden. Het bleef 0-0 bij Crystal Palace, maar de thuisploeg miste in blessuretijd nog een strafschop.

Ja, ook City kan al eens een mindere dag hebben. Lange tijd zag het er naar uit dat het 0-0 zou worden. Tot in blessuretijd er nog een penalty kwam voor Palace. Luka Milivojevic (ex-Anderlecht) zette zich achter de bal, maar miste. Ederson stopte de matige penalty.

2017 zit erop en City sluit het jaar af als competitieleider. De ploeg van trainer Pep Guardiola heeft een voorsprong van 14 punten op eerste achtervolger Chelsea. Kevin De Bruyne stond in de basis bij City, Christian Benteke bij Crystal Palace. De Bruyne viel helemaal op het einde nog geblesseerd uit.

Poll: Zie jij de eerste plaats van City nog in gevaar komen?