Gaat oude bekende Standard ter hulp snellen? "Keuze is snel gemaakt"

Gaat oude bekende Standard ter hulp snellen?
Donderdag 08 december 2016 - 10:18   I  

Morgenavond heeft Standard nog een waterkansje om Europees te overwinteren. Dan moet het liefst winnen van Ajax en moet Panathinaikos een goed resultaat behalen tegen Celta De Vigo, dat tweede staat.

Bij Panathinaikos speelt ex-Standard-speler Paul-José Mpoku. Panathinaikos is al uitgeschakeld in de Europa League. “Ik ben teleurgesteld over onze Europese campagne. We zetten nu alles op de competitie. We zijn tweede met zes punten minder dan Olympiakos en hebben geen tijd te verliezen", vertelt hij in Het Belang van Limburg.

“Het is afwachten wat de nieuwe trainer zal doen tegen Celta (voorbije zaterdag verving Marínos Ouzounidis de ontslagen Andrea Stramaccioni, nvdr). Misschien wil hij iedereen aan het werk zien. We nemen deze wedstrijd echt niet licht op. Iedereen zal zich willen tonen. Onze supporters verdienen een mooie match. We zullen met de volle overgave spelen en willen wraak nemen voor de onterechte nederlaag in Vigo.”

Mpoku kan ook Standard helpen door te winnen met Panathinaikos. “Dat is niet mijn eerste motivatie om te winnen, maar als ik Standard ermee kan helpen… Want, Vigo of Standard? De keuze is snel gemaakt. Veel supporters stuurden mij al berichten.” 

TAGS  I  Standard  I   Paul-José Mpoku

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024