Coosemans naar Belgische top? “Niemand heeft dat recht”

Coosemans naar Belgische top? “Niemand heeft dat recht”
Zondag 07 januari 2018 - 22:04   I  

KV Mechelen deed het vorig seizoen prima en dit seizoen iets minder. Er was al die tijd één constante: de goede prestaties van Colin Coosemans. En ze zijn ook de Belgische topclubs niet ontgaan.

Zo weet Het Laatste Nieuws dat Coosemans de voorbije maanden al een gewilde speler was. Toch staat de doelman niet te springen om te vertrekken Achter de Kazerne. Zeker niet nu het slecht gaat met Mechelen.

“Op dit moment heeft geen enkele speler het recht om aan zijn eigen belangen te denken. Uiteraard heb ik nog dromen en ambities voor mijn eigen carrière. Als je PO1 speelt, kan je misschien eens denken of spreken over een stap hogerop, maar nu is dat uit den boze”, is Coosemans duidelijk in een gesprek met Het Laatste Nieuws.

Coosemans is één van de leiders bij het huidige Mechelen, en zal de club dan ook niet zomaar verlaten. “Ik ben hier nu 2,5 jaar en eigenlijk ben ik pas sinds vorig seizoen basisspeler. Daar hoort uiteraard een bepaalde verantwoordelijkheid bij. Samen met een aantal anderen probeer ik de kar te trekken”, besluit de doelman.

Poll: Verdient Coosemans een kans bij een Belgische topclub?

TAGS  I  Coosemans  I   KV Mechelen  I   AA Gent  I   RC Genk  I   Club Brugge  I   Anderlecht  I   Standard  I   KV Oostende

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024