Clement verhoogt druk op bestuur: "Dat missen we"

Clement verhoogt druk op bestuur:
Maandag 08 januari 2018 - 22:40   I  

Clement stoomt Racing Genk op dit moment volledig klaar voor de terugronde in de Jupiler Pro League. Genk moet nog steeds vol strijden voor een plek in de top 6 en de kersverse trainer van Genk moet dus ook vol aan de bak.

Clement weet ook dat er nog heel wat werk voor de boeg is. Daarenboven zit hij met Racing Genk niet echt in een goede positie, want hij is op achtervolgen aangewezen. Clement hoopt dan ook dat er snel versterking komt, want hij mist evenwicht in zijn ploeg. Dat vertelde hij voor Sporza.

"Er moet meer diepgang komen in de ploeg en daar zijn we volop mee bezig. We missen bijvoorbeeld een verdedigende middenvelder die voor evenwicht kan zorgen op het middenveld, maar andere clubs laten hun beste speler niet graag vertrekken in januari. Het is afwachten hoe dat evolueert", aldus Clement.

Toeval of niet, Clement geeft hier wel het profiel weer van ene Ibrahima Seck. Toch lijkt die transfer niet gemakkelijk te worden. Na de overstap van Clement ligt een nieuwe transfer zeer gevoelig.

Poll: Moet Racing Genk zich nog versterken in de komende weken?

TAGS  I  Waasland-Beveren  I   RC Genk  I   Clement  I   Seck

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024