Pro League roept in allerijl spoedvergadering bijeen

Pro League roept in allerijl spoedvergadering bijeen
Donderdag 08 december 2016 - 21:51   I   door Redactie

De Pro League belegt een spoedvergadering naar aanleiding van de maatregelen die Standard heeft genomen. De Rouches laten tot de start van de play-offs geen bezoekende supporters meer toe tijdens uitwedstrijden.

Dat kan voor problemen zorgen tijdens de Limburgse uitwedstrijden tegen RC Genk (op 18 december) en Sint-Truiden (op 27 december). Supporters van de bezoekers zouden zich kunnen mengen tussen het thuispubliek. Vrijdag vergaderen Standard-voorzitter Bruno Venanzi, Genk-directeur Patrick Janssens en STVV-manager Philippe Bormans met Pierre François, De CEO van de Pro League. Ook de lokale politie zal aanwezig zijn.

"De Pro League wil samen met de clubs de uitdaging die zich stelt aangaan, namelijk het naleven van de reglementen die in het leven zijn geroepen na incidenten uit het verleden en het zoeken naar oplossingen voor de toekomst”, verklaart François. “Deze oplossingen moeten de veiligheid van iedereen garanderen, het respect voor fair play handhaven en het mogelijk maken dat de supporters massaal naar het stadion kunnen afzakken.”

TAGS  I  Standard  I   Sint-Truiden  I   RC Genk

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024