"Daar moeten de spelers van Club Brugge niet meer op hopen"

Dinsdag 25 oktober 2016 - 21:34   I   door Redactie

Schitteren doet Club Brugge niet in de Champions League. De prestaties van de Bruggelingen wekt dan ook nauwelijks interesse op uit het buitenland.

Zelfs in Nederland liggen ze niet wakker van de prestaties van Club Brugge. "We moeten ze wel volgen", zegt journalist Willem Vissers in Het Nieuwsblad. "Maar zo belangrijk is dat nu ook niet, hoor. Vroeger was er heel wat Nederlandse aandacht voor de Belgische competitie omdat heel veel van onze internationals in België voetbalden." 

"Ik herinner me nog hoe ik geregeld naar KV Mechelen of Anderlecht ging om Graeme Rutjes of John Bosman te bekijken. Die clubs waren toen ook Europese top, maar nu moeten ze het vaak doen met spelers van tweede garnituur. Als wij Nederlanders onze huidige internationals aan het werk willen zien, moeten we naar Engeland, Italië of andere grote competities trekken. Niet meer naar België.”

Dat Club Brugge maar weinig interesse opwekt, is geen goed nieuws voor de Nederlandse spelers. Zij die nog dromen van Oranje, mogen dat vergeten. "Een selectie voor Oranje mogen ze echt wel vergeten", aldus Aad de Mos.

TAGS  I  Club Brugge  I   Aad de Mos

zaterdag 20 juli 2024

vrijdag 19 juli 2024

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024