KV Oostende boekt nipte zege tegen Lokeren

Dinsdag 25 oktober 2016 - 22:19   I   door Redactie

KV Oostende heeft dinsdagavond gewonnen van Lokeren. In een weinig fraaie wedstrijd met een spannende slotfase wonnen de bezoekers met 1-2.

Een hoogstaande eerste helft was het zeker niet. KV Oosende was wel de meeste offensieve ploeg. Lokeren toonde zich zeer onmondig. Dat bewezen ook de cijfers want Lokeren trapte niet één keer tussen de palen. Dan had Lokeren minder kansen nodig om te scoren. Dimata trapte de tweede kans van Oostende binnen, al ging de Lokerse defensie niet vrijuit.

De tweede helft was een lange tijd kansarm. Veel gebeurde er niet, laat staan dat het publiek kansen te zien kreeg. Maar plots was daar dan toch Lokeren. Bolbat schoof de bal in de verste hoek voorbij doelman Proto in doel. Lang kon Lokeren niet genieten van zijn doelpunt want meteen daarna schilderde Milic een vrije trap schitterend tegen de touwen.

LOKEREN - KV OOSTENDE 1-2
15' Dimata 0-1, 68' Bolbat 1-1, 71' Milic 1-2