Toptalent Vancamp startte voor het eerst: "Daarover moeten we ons wel vragen stellen"

Toptalent Vancamp startte voor het eerst:
Vrijdag 09 december 2016 - 12:30   I  

Jorn Vancamp mocht zowaar in de Europa League voor het eerst in de basis starten. Het 18-jarige toptalent stond in de plaats van Teodorczyk en zag hoe Anderlecht de zege nog weggaf.

Vancamp had het niet onder de markt tegen het centrale duo Lacroix-Pogba. Al snel lag hij knock-out tegen de grond. “Het was een stevige beuk van die Lacroix”, glimlachte Vancamp bij Gazet van Antwerpen. “Ik weet nog dat ik in duel ging, maar ik wist al van niks meer toen ik op de grond lag. Ik heb er nog wat hoofdpijn van. Het was een plezant gevoel om te mogen beginnen, stress had ik niet echt. Dit is toch een van mijn mooiste momenten, al speelde ik ook al op het WK -17 in Chili. Voor de wedstrijd zei Nicolas Frutos me dat ik mijn ding moest doen, zoals altijd. Ik denk dat ik veel gewerkt heb voor de ploeg.”

Vancamp veroorzaakte ook nog een penalty nadat hij de bal met zijn hand blokte. “Dat was toch even een ambetant moment, al ben ik er van overtuigd dat de bal mijn schouder raakte. Gelukkig ging de bal er niet in, maar het maakte uiteindelijk niet uit. We moeten ons wel vragen stellen bij die drie tegengoals op elf minuten.”

TAGS  I  Jorn Vancamp  I   Anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024