Ex-speler doet boekje open over Club Brugge: "Toen stond een ploegmaat daar te huilen"

Ex-speler doet boekje open over Club Brugge:
Vrijdag 09 december 2016 - 13:00   I  

In 2014 vertrok Vadis Odjidja bij Club Brugge. Het avontuur verliep niet zoals hij verwacht had. Nu maakt hij bij Legia Warschau het mooie weer.

Vadis' laatste jaar bij Club, onder Preud'homme, ging nochtans goed. "Na zijn eerste seizoen vroeg hij ook of ik niet wilde blijven. Maar ik kon echt niet meer", vertelt hij bij Fan. "Ik heb bij Club zes trainers gehad in vijf jaar. En een bestuurswissel, veel spelers die komen en gaan, het was een heel turbulente tijd. Als je dan een band opbouwt met een trainer, zoals bijvoorbeeld Juan Carlos Garrido, en die wordt ontslagen: dat is alsof de grond onder je wordt weggeslagen. En opnieuw, en opnieuw. Als jonge speler is dat moeilijk te verwerken."

"Ik herinner me zelfs een ploegmaat die stond te huilen, ik geloof toen Adrie Koster werd ontslagen. Je mag niet onderschatten welke impact dat heeft. De laatste seizoenen waren er ook te veel mensen rond de ploeg die niet eerlijk waren. Die favorietjes hadden. Spelers werden niet gelijk behandeld. Wat ik in bij Club allemaal heb meegemaakt, daar kan ik een boek over schrijven. En je zou het niet geloven."

TAGS  I  Vadis Odjidja  I   Club Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024