Trekt Lestienne niet naar Club, maar wel naar deze Belgische topclub?

Trekt Lestienne niet naar Club, maar wel naar deze Belgische topclub?
Zondag 14 januari 2018 - 17:02   I  

Maxime Lestienne deed heel wat Belgische topclubs hopen met de uitspraak dat hij niet weigerachtig staat tegenover een terugkeer naar België. In België maakte hij Club Brugge naam en faam en speelde hij zich als 'Maxi Taxi' in de harten van de Club-fans.

Toch zou het bij een terugkeer naar België kunnen dat Lestienne niet terugkeert naar Club Brugge. Momenteel heeft Club Brugge namelijk geen plaats voor Lestienne, dat met Tomecak bovendien nog maar net een flankspeler ging halen.

Anderlecht is wel nog op zoek naar een flankspeler, maar dat zou bij de Club-fans als een serieuze dreun aankomen. Bovendien hangt er wellicht een serieus prijskaartje aan Lestienne vast, die bij Kazan mag vertrekken om ze in geldnood zitten.

Ook Standard zoekt nog wat versterkingen in het aanvallende departement. Enkele fans van Standard droomden dan ook al van een komst van de kleine flankspeler. Een terugkeer naar België wordt echter zeer moeilijk, want de concurrentie is niet mals. Concurrentie die bovendien meer financiële middelen hebben dan de Belgische topclubs. Het is dus vooral de vraag welke weg Lestienne zelf wil inslaan met zijn carrière.

Poll: Wie van de drie maakt het meeste kans?

TAGS  I  Lestienne  I   Club Brugge  I   Anderlecht  I   Standard

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024