Custovic rekent niet op deze speler bij KV Oostende, transfer op komst?

Custovic rekent niet op deze speler bij KV Oostende, transfer op komst?
Maandag 15 januari 2018 - 14:30   I  

Niet alleen Club Brugge en Charleroi hebben een wedstrijd in te halen, maar ook KV Oostende en Racing Genk moeten alweer vol aan de bak. Na het stormweer van enkele weken geleden werd de wedstrijd afgelast en wordt die morgen ingehaald.

Custovic maakte vandaag zijn selectie bekend en daarbij zagen we één opvallende afwezige, namelijk Franck Berrier. In een korte mededeling kregen we enkel te lezen dat hij nog niet bij de selectie zat. Een uitleg over het waarom kregen we (nog) niet.

Nochtans leken Berrier en KVO zich weer verzoend te hebben na een ruzie die al een tijdje aansleepte. Oostende had de creatieve speler echter opnieuw in de armen gesloten, dus een niet-selectie is toch wel opvallend te noemen.

Voorheen speelde Berrier trouwens met een lucratieve transfer, maar KVO leek toch niet van zin hem die te gunnen. Misschien beslist KV Oostende om hem die transfer alsnog te gunnen, waardoor Berrier dus ook niet meer hoeft te spelen voor Oostende.

Selectie (20): Dutoit, Vanhamel, Lombaerts, Bossaerts, Milic, Tomasevic, Rezaeian, Bjelica, Capon, Vandendriessche, Siani, Jali, Ozkan, Banda, Canesin, Conte, Musona, Akpala, Zivkovic, Gano.
Geblesseerd: Rajsel, Jonckheere.

Poll: Blijft Berrier bij KVO?

TAGS  I  Berrier  I   KV Oostende

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024