Staelens werd door Rednic aan de kant geschoven om bizarre reden: "Dat begrijp ik niet"

Staelens werd door Rednic aan de kant geschoven om bizarre reden:
Vrijdag 09 december 2016 - 15:36   I  

Mircea Rednic was nog maar net aangesteld als trainer van Moeskroen of hij ging al met de grove borstel door de selectie. Hij besloot meteen dat assistent Lorenzo Staelens moest vertrekken.

Rednic zette Staelens aan de deur omdat hij een vertrouweling is van Glen De Boeck maar ook omdat Rednic nog tegen Staelens heeft gespeeld tijdens een wedstrijd tussen Roemenië en de Rode Duivels. Rednic stelde dat hij teveel respect had voor Staelens om hem als assistent onder hem te laten werken. "Ik kan begrijpen dat Rednic niet met mij wil werken gezien mijn verleden met Glen", vertelt Staelens aan La Dernière Heure. "In tegenstelling tot dat verhaal van de Rode Duivels... Maar wat mij het meeste teleurstelt, is dat ik Rednic zelfs niet heb kunnen ontmoeten..."

Als De Boeck bij een andere ploeg aan de slag gaat, zal Staelens wellicht volgen. "Het klopt dat ik graag met hem werk. En Glen heeft mij gevraagd of ik klaar was om aan een nieuwe opdracht te beginnen met hem als hij een club zou vinden. Natuurlijk wil ik dat. Maar goed, ik ben ook een realist. En ik weet dat alles in het voetbal erg snel kan gaan. Als een club Glen een aanbieding doet maar niet wil dat hij zijn eigen assistenten brengt, dan zal ik achterblijven."

TAGS  I  Lorenzo Staelens  I   Mircea Rednic  I   Moeskroen  I   Glen De Boeck

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024