Stoke legt Manchester United geen strobreed in de weg

Maandag 15 januari 2018 - 22:52   I

Manchester United heeft vanavond een eenvoudige zege geboekt tegen Stoke. Bij de rust stond het al 2-0. Na de rust deed Lukaku er eentje bij.

De twee doelpunten in de eerste helft waren wel zeer knappe doelpunten. Valencia en Martial klopte doelman Butland, die in beeld zou zijn bij Liverpool, met een heerlijk afstandsschot. Boeken eigenlijk al toe voor Stoke bij de rust.

Na de rust domineerde United helemaal. Onder impuls van een sterke Pogba beleefde de fans een aangename tweede helft met wat kansen voor de thuisploeg. Lukaku benutte daar eentje van en zette zo ook de 3-0 op het bord.

Een efficiënte eerste helft en een dominante tweede helft zorgden zo dus voor de drie punten vanavond, waardoor United alleen op de tweede stek komt te zijn. Het kan ook nog eens dichter bij City kruipen, maar die 12 punten blijft een gigantische kloof.

Poll: Is de titel voor City dit seizoen?