Trekt ook Hanni de deur achter zich dicht bij Anderlecht?

Trekt ook Hanni de deur achter zich dicht bij Anderlecht?
Woensdag 17 januari 2018 - 23:15   I  

Anderlecht neemt morgen wellicht officieel afscheid van Stanciu. Hij lag vaak in de weegschaal met Hanni, maar die laatste kreeg zowel onder Weiler als onder Vanhaezebrouck de voorkeur.

Hanni liet al enkele fraaie dingen zien in het shirt van Anderlecht, maar speelde ook al vaak minder goede wedstrijden. Bij de fans is hij alvast niet al te graag gezien en daar leg Stanciu wel in de bovenste schuif. Veel fans hadden dan ook liever Hanni zien vertrekken dan de Roemeen.

Het lijkt er alvast op dat ook Hanni aan zijn laatste maanden bezig is bij Anderlecht. Enkele weken geleden liet hij nog opmerken dat hij trots was om deel te mogen uitmaken van Anderlecht, maar dat hij toch ook graag een stapje hogerop zou zetten.

In de winter laat Anderlecht hem alvast niet gaan. Zeker niet nu Stanciu vertrekt. In de zomer lijkt een vertrek dan weer de beste oplossing voor alle partijen. Hanni kan misschien een stap naar een topcompetitie zetten, Anderlecht kan dan nog wat geld van hem krijgen en de fans zijn tevreden dat hij vertrekt. Nog enkele maanden knallen dus en wie weet volgt dan een mooie transfer.

Poll: Versiert Hanni in de zomer een mooie transfer?

TAGS  I  Anderlecht  I   Hanni  I   Stanciu

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024