"Hij heeft de magie om de harten van de Real-fans te stelen

Zaterdag 20 januari 2018 - 12:30   I   door Redactie

Cristiano Ronaldo is ongelukkig bij Real Madrid. Dat merkt oud-spits Pedrag Mijatovic op. In La Liga scoorde de Portugees amper vier keer dit seizoen. Dat zijn statistieken die je niet meteen linkt aan Ronaldo. In de Champions League scoorde hij wel nog negen keer. Intussen pleit Mijatovic ook voor de komst van Neymar.

“De situatie moet worden geëvalueerd aan het einde van dit seizoen”, zegt Mijatovic in gesprek met Marca. “Hier moet over gesproken worden en als Ronaldo niet gelukkig is, dan moet hij dat zeggen. Ik zie in de Champions League niet dat hij ongelukkig is, maar ik zie het wel in La Liga. Dat heeft niets te maken met zijn salaris. Misschien is hij gemotiveerder in de Champions League.”

Real Madrid zou in 2019 Neymar willen halen. “Neymar heeft magie en zou de harten van de supporters van Real Madrid stelen. Als er een kans bestaat om hem te contracteren, dan ben ik de eerste persoon die ‘ja’ zegt. Maar ik weet niet of het mogelijk is. Als Neymar het op het veld goed kon vinden me Lionel Messi, dan zie ik geen reden dat hij dat niet kan met Ronaldo.”

Poll: Is Real de ideale club voor Neymar?

TAGS  I  Real Madrid  I   Ronaldo  I   Neymar

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024