City knoopt weer aan met zege dankzij Agüero

Zaterdag 20 januari 2018 - 20:20   I

Manchester City speelde zaterdagavond in eigen huis tegen Newcastle United. Ondanks het vele balbezit werd het een moeizame partij voor de competitieleider.

City domineerde het spel zoals we dat van hen gewoon zijn, maar veel kansen creëerde het niet. Sterling tikte al snel het openingsdoelpunt op het bord, maar werd terecht afgevlagd voor buitenspel. Vlak voor rust was het dan toch prijs. Agüero kopte zijn ploeg op voorsprong.

Na de rust verdubbelde de Argentijn de voorsprong met een penalty. Newcastle reageerde snel en zorgde Murphy voor de aansluitingstreffer. In het slotkwartier probeerden de bezoekers wel, maar verder dan enkele schuchtere pogingen kwamen ze niet. Het was Agüero die er in het slot nog een derde tegen het net prikte. eindstand: 3-1.

Poll: Wordt City kampioen?