De Vlieger is duidelijk: "Deze ploegen halen Play-Off I"

De Vlieger is duidelijk:
Zondag 21 januari 2018 - 11:30   I  

De Belgische fans maken zich op voor een spannend slot van de reguliere competitie. Dat Club Brugge op de eerste plek zal eindigen lijkt stilaan een zekerheid te worden, maar voor enkele andere ploegen wordt het knokken om in de top 6 te staan.

Geert De Vlieger geeft in Deze Week zijn kijk op de strijd voor Play-Off I. Volgens hem wordt dat een loodzware strijd, maar zijn Anderlecht, Charleroi en Club Brugge wel al zeker van een plekje in de top 6. De overige drie zijn iets moeilijker in te schatten.

"Ik verwacht dat AA Gent zich zeker in die debatten zal mengen. Antwerp lijkt me intussen ook wel een te duchten kandidaat voor Play-Off I. Voor de laatste plaats is het echt koffiedik kijken. Slaagt Genk er alsnog in om de top zes te halen of mogen we een remonte van Standard verwachten? Zelfs KV Kortrijk, dat lang op de sukkel was, komt plots weer in aanmerking", aldus De Vlieger.

Poll: Halen RC Genk en Standard nog alle twee Play-Off I?

TAGS  I  De Vlieger  I   Club Brugge  I   Anderlecht  I   AA Gent  I   Charleroi  I   Antwerp  I   RC Genk  I   Standard  I   KV Kortrijk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024