Vandenbempt haalt keihard uit naar eigenaars RSCA: "Puur eigenbelang"

Vandenbempt haalt keihard uit naar eigenaars RSCA:
Maandag 22 januari 2018 - 14:47   I  

Anderlecht kon dit weekend nog eens twee puntjes naderen op leider Club Brugge na een 0-1 zege tegen Racing Genk. Al zag Vandenbempt dat het vooral toch nog steeds iets te weinig.

Volgens de stem van de radio is het erg als je met Ganvoula in de spits moet spelen. Gebuisd bij degradatiekandidaat KV Mechelen en nu plots eerste keuze bij Anderlecht. Hij wijst dan ook met de vinger naar de huidige (of vorige) eigenaars van Anderlecht, die de club in de loop van het seizoen wilden verkopen.

"Als het toch een kleurloos overgangsseizoen wordt, dan is dat de exclusieve verantwoordelijkheid van de vorige aandeelhouders, die om fiscale redenen, puur financieel eigenbelang, de club per se in het midden van het seizoen wilden verkopen", aldus Vandenbempt volgens Sporza.

Coucke mag dan misschien wel een goede voorzitter worden, nu kan hij niks doen voor RSCA. Hij heeft namelijk al een club en kan Anderlecht dus niet helpen. Anderlecht zit daarom in een zéér benarde situatie.

"Dan verkochten ze de club ook nog eens aan Coucke, die met KV Oostende al een club heeft. Hierdoor kan hij reglementair niets doen op dit moment. Als de supporters straks ontevreden zijn, moeten ze dus wel de juiste persoon met de vinger wijzen."

Poll: Moesten de eigenaars van Anderlecht wachten tot na het seizoen?

TAGS  I  Anderlecht  I   Vandenbempt  I   KV Oostende  I   Coucke

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024