Club Brugge pakt uit met verrassende reactie op heisa omtrent stadion

Club Brugge pakt uit met verrassende reactie op heisa omtrent stadion
Dinsdag 23 januari 2018 - 10:30   I  

Met alle heisa rond de bouw van een nieuw stadion van Club Brugge staat het nieuwe stadion er met een beetje geluk in 2050. De onderhandelingen blijven maar aanslepen en met de inmenging van Joris Ide en Paul Gheysens heeft het stadion weer vertraging opgelopen.

Club Brugge blijft echter verrassend positief. Daar hadden ze het liefst nu al in hun nieuw stadion gespeeld, maar dat pakte dus anders uit. In een reactie aan Het Nieuwsblad liet de club weten dat het vertrouwen heeft in een goede afloop. “Wij zijn er gerust in dat het werk van de Vlaamse overheid de procedure voor de Raad van State zal doorstaan”, aldus Club Brugge.

Club Brugge blijft heel rustig in deze situatie. Wij hebben er alle vertrouwen in dat het werk dat de overheid gedaan heeft deskundig was en tot een goed einde zal komen. De Vlaamse overheid is nu aan zet en heeft de taak om ons een rechtszekere zonering te verschaffen. Club Brugge staat niet boven de wet en volgt de regels van het land. Wij zijn er gerust in dat de inplanning van de Vlaamse overheid de procedure voor de Raad van State zal doorstaan”, aldus Club Brugge aan Het Nieuwsblad.

Poll: Komt het nog in orde met het nieuwe stadion?

TAGS  I  Club Brugge  I   stadion  I   Antwerp  I   Anderlecht  I   Gheysens  I   Ide

donderdag 21 september 2023

woensdag 20 september 2023

dinsdag 19 september 2023

maandag 18 september 2023