Harbaoui verrast iedereen: "Zijn vertrek deed me verdriet"

Harbaoui verrast iedereen:
Dinsdag 23 januari 2018 - 14:15   I   door Redactie

Hamdi Harbaoui speelt nu bij Zulte Waregem. Hij kijkt niet echt met een heel goed gevoel terug op zijn periode bij Anderlecht. Vooral het ontslag van René Weiler deed hem pijn.

"Na die uitleenbeurt aan Charleroi wilde ik terug. Ik was niet van plan om Anderlecht te verlaten na een nederlaag. Ik nam me voor om te proberen Weiler van het tegendeel te overtuigen. Langzaam leek dat te lukken, ik zag dat hij van mening begon te veranderen, dat ik stilletjes in zijn plannen sloop. Ik zei tegen mezelf: hij houdt van mijn manier van werken, ik verras hem", vertelt Harbaou iin Sport/Voetbalmagazine.

"Dat was voor mij evenveel waard als een overwinning. Alleen, net op dat moment vertrok hij. Toen Hein Vanhaezebrouck de nieuwe coach werd, heb ik hetzelfde gedaan: geprobeerd om me te laten zien op de momenten dat ik mijn kans kreeg. Maar zeer vaak kwam die niet. Het vertrek van Weiler deed me verdriet. Ik vond het spijtig voor hem. Mijn gevoel is dat hij iets wilde proberen, maar dat hij uit alle hoeken onder druk stond. Op het einde was het beter dat hij vertrok." Het zijn opmerkelijke uitspraken, want aanvankelijk klikte het helemaal niet tussen Weiler en Harbaoui.

Poll: Had Anderlecht Harbaoui beter gehouden?

TAGS  I  Harbaoui  I   Anderlecht  I   Zulte Waregem  I   Weiler

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024